Recent Topics

Ads

Turkish [TR]

New here? Introduce yourself and say hello to the community.
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
kumandan54

Turkish [TR]

Post#1 » Wed Jul 13, 2016 10:14 am

Oyunu öncelerinde de oynuyordum. Oyun kapandığı zaman ağlama noktasına gelmiştim o derece. Bu şekilde açıldığını görünce içim içime sığmadı direk indirdim. Birlikte oynayabileceğim, birlikte hem muhabbetin hemde oyun zevkinin tadına varabileceğim birileri var mı? Black orc 13 level'im. Black Orc'dan şaşmadım hiç. Talisman, İksir ve benzeri işleri pek anladığım söylenemez lakin onları da çabuk kavrayacağımı düşünüyorum.
Mangut 3:) 40/69 BO

Ads
PreddyIta

Re: Turkish [TR]

Post#2 » Wed Jul 13, 2016 11:04 am

kumandan54 wrote:Oyunu öncelerinde de oynuyordum. Oyun kapandığı zaman ağlama noktasına gelmiştim o derece. Bu şekilde açıldığını görünce içim içime sığmadı direk indirdim. Birlikte oynayabileceğim, birlikte hem muhabbetin hemde oyun zevkinin tadına varabileceğim birileri var mı? Black orc 13 level'im. Black Orc'dan şaşmadım hiç. Talisman, İksir ve benzeri işleri pek anladığım söylenemez lakin onları da çabuk kavrayacağımı düşünüyorum.

I have best Friend from TR, hes name Erkan ;)
-=Chaos=- Magus: Preddy
-=Greenskins=- Shaman: Preddyshammy

Natherul
Developer

Re: Turkish [TR]

Post#3 » Wed Jul 13, 2016 12:43 pm

Welcome, hope you enjoy your stay!

Read up on .rules and .ror ingame as well as the TOS so you dont get into trouble.

Also when not in a specific subforum for that language please use English as the main forum is for everyone!

WAAAGH!