looking ua/eu guild
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Ads
Re: looking ukrainian guild
Таких не існує. На сервері мало українців, і навіть російськомовних гравців які восновному сидять в маленьких групках. Єдина велика російськомовна гільдія яку я знаю це фанхамери на ордері. Є ще гібридна - гімлі. Іноді фантомно з'являється - фмж. Тут була один раз ініціатива зібрати українців, але виявилось що збирати нікого. Якось так.
Noximilien - AM, Severi - SM, Ravandin - SW, Celebor - WL, Ernwald - WH, Demandred - BG, Mesana - Sork, Beliar - DoK.
Re: looking ua/eu guild
А англомовні гільди за дестракш які є? Щоб більш менш актив був
Re: looking ua/eu guild
А англомовні гільди за дестракш які є? Щоб більш менш актив був. І сам ти де граєш?Sever1n wrote: Sun Dec 07, 2025 5:20 am Таких не існує. На сервері мало українців, і навіть російськомовних гравців які восновному сидять в маленьких групках. Єдина велика російськомовна гільдія яку я знаю це фанхамери на ордері. Є ще гібридна - гімлі. Іноді фантомно з'являється - фмж. Тут була один раз ініціатива зібрати українців, але виявилось що збирати нікого. Якось так.