Polska gildia
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Use
Polska gildia
Cześć, jest tu jeszcze jakaś aktywna polska gildia która przygarnęłaby nowego gracza i pokazała, co i jak? Czy raczej trzeba szukać czegoś po ENG?
Ads
Re: Polska gildia
generalnie to nie warto w to gowno grac. jakies gildie polskie sa, ale nic nie znaczace i praktycznie nie widac ich w rvr. pokrec sie troche sam. pograj w wb z najaktywniejszymi liderami i sprobuj dolaczyc do ktorejs z lepszych gildii, jesli w ogole ci ta gra podejdzie, bo jest to warhammer online tylko na pierwszy rzut oka
-
- Suspended
Spróbuj Twierdzę na Orderze, to jedyna polska gildia jaka działała, kiedy jeszcze grałem. Może Jeszcze Bad Farma ze zderzakiem albo 1-2 gości na Chłopach Chaosu.
Niestety w pełni podzielam stanowisko bw10, po ponad 10 latach skasowałem wszystko.
Niestety w pełni podzielam stanowisko bw10, po ponad 10 latach skasowałem wszystko.
Smutno sie robi Jak widze ze coraz wiecej graczy odchodzi, mam nadzieje ze maja plan otwarcia nowego serwa I przyciagnie to mase. pozdrawiam Fishstick
nigdy nie otworza nowego serwera. na szczescie sa przynajmniej dwa inne projekty warhammer online w toku. byc moze w tym roku wyjda nowe serwery, w koncu bedzie jakas alternatywa dla tego pierdolnika i byc moze to sie okaze kublem zimnej wody z lodem dla pajacow za sterami rora:) obecnie ich jedyna karta przetargowa to brak konkurencji. w innym przypadku ludzie dawno by stad pospierdalali
-
- Suspended
Pozdrawiam również! na pewno trafię do nowych serwerów:)
Nie ma już w Rorze ani ferworu jaki był na początku ani nie ma miejsca dla pojedyńczych graczy. Do tej gry należy się teraz logować od razu we 24
A w AOR na livie, warpfoged set zrobiłem sam + Grobbok , taki choppa kiedyś legendarny.
Ehh, łącznie prawie 14 lat na maruderze co dzień, szkoda Dajciekrwi ale poległ solo vs WB:)
Nie ma już w Rorze ani ferworu jaki był na początku ani nie ma miejsca dla pojedyńczych graczy. Do tej gry należy się teraz logować od razu we 24

Ehh, łącznie prawie 14 lat na maruderze co dzień, szkoda Dajciekrwi ale poległ solo vs WB:)
-
Tak, zmiany są widoczne, ale dzięki takim addonkomgeometry dash można jeszcze cieszyć się grą. 14 lat to sporo czasu, ale wspomnienia są bezcenne. Powodzenia na nowych serwerach!