Magyar Guild
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
-
Magyar Guild
Sziasztok, olyan sok magyart láttam már a játékban, nem létezik magyar guild? Esetleg ha nincs nem érné meg csinálni?
Jarvany/Black Orc
Merard/Marauder
Gyilkos/Witch Elf
Megmento/DoK
Rothina/Sorceress
Gyilok/Squig Herder
Eletmento/Shaman
Merard/Marauder
Gyilkos/Witch Elf
Megmento/DoK
Rothina/Sorceress
Gyilok/Squig Herder
Eletmento/Shaman
Ads
-
Re: Magyar Guild
Hali!
Hát nem tudom mennyire működne, illetve mennyien csatlakoznának.
Régóta vagyunk szétszóródva és sokan megszokták a guildet/embereket akikkel együtt játszanak, vannak akikkel még liveon "szoktak" össze az emberek.
Ha minden este kitudnánk állítani 2-3 full partyt vagy 1 wb-t akkor látnám értelmét.
Hát nem tudom mennyire működne, illetve mennyien csatlakoznának.
Régóta vagyunk szétszóródva és sokan megszokták a guildet/embereket akikkel együtt játszanak, vannak akikkel még liveon "szoktak" össze az emberek.
Ha minden este kitudnánk állítani 2-3 full partyt vagy 1 wb-t akkor látnám értelmét.
halo azt szeretném megkerdezni menyi bugos ez es jatszhato jatek? mert sose atszottam de tetszik
Bugosnak bugos - még alfában van - de 100%-ban élvezhető. Néha vannak kellemetlenségek, de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak mind a serverrel, mind a közösséggel kapcsolatban.
Ok,akkor megerne elkezdenem jatzani,ha sose jatszottam ezt a jatekot?
Ads
Ha használtál ékezetes karaktereket vagy számot vagy nagy betűt, akkor a login szerver egy ideig - pár nap - el fog molyolni, amíg beenged. Én türelmetlen voltam, megváltoztattam a magamét csupa kisbetűs karaktersorra, és be is engedett. Illetve én még azt találtam hibalehetőségnek: ha elmented a jelszavad vagy beütöd még egyszer a RoR-os launcherbe a sikertelen után, akkor sem fog beengedni. Annyit kell tenni, hogy nem pipálod ki a jelszó megjegyzését, és minden próbálkozásnál újraindítod a launcher-t. Ha pedig elfogadja a jelszót, lehet menteni.vadasz36 wrote:nem mukszik a game:(
kosz,de akkor mukszik ha nem masolom at onnan ahova letoltotte a torrent:D