!!!!
Sháníme 1-2 aktivně hrající lidi (je celkem jedno či dps / tank / heal máme dost class na doplnění)
jde nám hlavně o lidi co budou hrát a doplní partu.
nečekejte žádný warbandy spíš 6man (sc, rvr, pve)
jediný požadavek je mikrofon a discord
[CZ] Smradosi
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
Ads
[CZ] Smradosi
Čau Smraďoši, až teď jsem zjistil, že toto existuje. Hrál jsem WH od startu v Dark Omens a chvíli v Kill Frenzy.
Potřebujete na doplnění něco specifického nebo je to šumák?
Díky
Díky
Re: [CZ] Smradosi
Čau, teď moc aktivně nehrajeme, takže můžeš hrát, co chcešUrna wrote: Tue Apr 23, 2019 8:45 am Čau Smraďoši, až teď jsem zjistil, že toto existuje. Hrál jsem WH od startu v Dark Omens a chvíli v Kill Frenzy.
Díky

Magus / BG
Hej wtf, sem myslel, že jste nesmrtelní jak ten smrad a ono nikde nikdo. Nějakým zázrakem sem doexpil na 22 lvl, takže to healování konečně začlo být trochu o něčem. Jinže nemám koho healovat 

Az vyjde Bastion Stairs tak zase ozijeme, PvE je nase sila. Jinak jsem online kazdej vecer a farmin scenarka, takze pokud chces do guildy muzes mit napsatDragnor wrote: Thu May 16, 2019 7:03 pm Hej wtf, sem myslel, že jste nesmrtelní jak ten smrad a ono nikde nikdo. Nějakým zázrakem sem doexpil na 22 lvl, takže to healování konečně začlo být trochu o něčem. Jinže nemám koho healovat![]()

Magus / BG
Plus ted mas 2x expy na vikend tak koukej mit 40Dragnor wrote: Thu May 16, 2019 7:03 pm Hej wtf, sem myslel, že jste nesmrtelní jak ten smrad a ono nikde nikdo. Nějakým zázrakem sem doexpil na 22 lvl, takže to healování konečně začlo být trochu o něčem. Jinže nemám koho healovat![]()

Magus / BG
Ads
Tak zahlédl jsem legendární Dragnorův nick, ale skoro sem se bál zeptat...jedu po dlouhý době squiga, witchka ready, můžem dát duo a snad se sejdem někdy i ve víc lidech