Magyar Guild

Destruction rises in chaos and fury. Destruction guilds, post your recruitment threads and build your ranks here.
Forum rules
Before posting on this forum, be sure to read the Terms of Service, Privacy Policy and Code of Conduct
waszabi007

Magyar Guild

Post#1 » Sat Dec 12, 2015 1:57 pm

Sziasztok, olyan sok magyart láttam már a játékban, nem létezik magyar guild? Esetleg ha nincs nem érné meg csinálni?
Jarvany/Black Orc
Merard/Marauder
Gyilkos/Witch Elf
Megmento/DoK
Rothina/Sorceress
Gyilok/Squig Herder
Eletmento/Shaman

Ads
mirrorblade

Re: Magyar Guild

Post#2 » Sat Dec 12, 2015 3:46 pm

Hali!

Hát nem tudom mennyire működne, illetve mennyien csatlakoznának.
Régóta vagyunk szétszóródva és sokan megszokták a guildet/embereket akikkel együtt játszanak, vannak akikkel még liveon "szoktak" össze az emberek.
Ha minden este kitudnánk állítani 2-3 full partyt vagy 1 wb-t akkor látnám értelmét.

vadasz36

Post#3 » Wed May 11, 2016 6:09 pm

halo azt szeretném megkerdezni menyi bugos ez es jatszhato jatek? mert sose atszottam de tetszik

Blasio

Post#4 » Wed May 11, 2016 6:41 pm

Bugosnak bugos - még alfában van - de 100%-ban élvezhető. Néha vannak kellemetlenségek, de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak mind a serverrel, mind a közösséggel kapcsolatban.
Image

vadasz36

Post#5 » Wed May 11, 2016 8:20 pm

Ok,akkor megerne elkezdenem jatzani,ha sose jatszottam ezt a jatekot?

vadasz36

Post#6 » Wed May 11, 2016 8:21 pm

Bocs hogy ilyen helyre irok

vadasz36

Post#7 » Thu May 12, 2016 5:12 pm

nem mukszik a game:(

vadasz36

Post#8 » Thu May 12, 2016 5:12 pm

nem mukszik a game:(

Ads
Blasio

Post#9 » Thu May 12, 2016 5:19 pm

vadasz36 wrote:nem mukszik a game:(
Ha használtál ékezetes karaktereket vagy számot vagy nagy betűt, akkor a login szerver egy ideig - pár nap - el fog molyolni, amíg beenged. Én türelmetlen voltam, megváltoztattam a magamét csupa kisbetűs karaktersorra, és be is engedett. Illetve én még azt találtam hibalehetőségnek: ha elmented a jelszavad vagy beütöd még egyszer a RoR-os launcherbe a sikertelen után, akkor sem fog beengedni. Annyit kell tenni, hogy nem pipálod ki a jelszó megjegyzését, és minden próbálkozásnál újraindítod a launcher-t. Ha pedig elfogadja a jelszót, lehet menteni.
Image

vadasz36

Post#10 » Fri May 13, 2016 11:03 am

kosz,de akkor mukszik ha nem masolom at onnan ahova letoltotte a torrent:D